Ужгородка вдячна міліціонерам,які спіймали квартирних злодіїв

Ужгородка вдячна міліціонерам,які спіймали квартирних злодіїв

10.09.15 15:00 0 505
Жителька Ужгорода Світлана Йолич висловила подяку слідчо-оперативній групі Ужгородського міськвідділу міліції за оперативне реагування на повідомлення про скоєння злочину. Квартиру жінки намагались обікрасти неповнолітні «домушники».

Сама подія сталася 4 вересня ц.р. після обіду. Вклавши свою грудну дитину спати, пані Світлана побігла викинути сміття. Коли виходила з квартири, двері на ключ не закривала, бо контейнери для сміття знаходяться поряд із багатоквартирним будинком, де проживає жінка.

Коли жінка вийшла з під'їзду, то зустріла трьох незнайомців. Один сів на лавочку у дворі, інші кудись зникли. За якусь мить Світлана почула грюкіт дверей. Запідозривши неладне, кинулася назад до квартири. У під'їзді біля дверей стояв незнайомий хлопчина. На запитання жінки, що йому тут треба, незнайомець її відштовхнув й кинувся тікати.

У коридорі своєї квартири ужгородка побачила приятеля нахабного незнайомця. Той сказав, що зайшов до чужого помешкання, щоб попросити їсти... За кілька секунд непроханий гість теж кинувся навтьоки. Не розгубившись, потерпіла побігла за ним.

У дворі біля будинку розмовляли двоє чоловіків, які, почувши крики жінки, наздогнали злодіїв та затримали їх. Третій злодій устиг втекти.

Про те, що сталося, ужгородка повідомила до Ужгородського міськвідділу міліції. Отримавши повідомлення про скоєний злочин, оперативний черговий Ужгородського міськвідділу міліції, не гаючи часу, направив на місце пригоди слідчо-оперативну группу, працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей та патрульної служби.

Особи зловмисників міліціонери встановили. Ними виявилися троє мешканців обласного центру віком 13, 15 та 22 років. Наймолодший зайшов у чужу квартиру «просити їсти», 15-річний відштовхнув жінку, а найстарший «стояв на шухері».

Зазначимо, що двоє неповнолітніх неодноразово потрапляли у поле зору міліціонерів. Таким «заробітком» хлопчаки займаються не вперше. На їх рахунку це вже третій подібний злочин. Як і цього разу, злодюжки ходили по будинках, смикали за ручки вхідних дверей. Якщо двері були незамкнені, тихенько заходили до чужих помешкань та витягували гроші із залишених на вішалках сумок.

За фактом замаху на крадіжку відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15, ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло), за що передбачено до шести років ув'язнення.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ