Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

11.09.15 09:34 0 706
За останню добу в Чернівецькій області виникло 3 пожежі. Так, в Чернівцях по 1 пров. Галицького горіла покинута будівля. Складність пожежі полягала в тому, що перекриття будівлі було дерев’яним, що сприяло швидкому поширенню вогню. Люди повідомили про пожежу рятувальникам вже тоді, коли вогонь поширився на значну площу. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру оперативно прибули за місцем виклику. Вогнеборці ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я, завдяки чому будівля була врятована. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі. Загальна площа пожежі склала 200 кв.м..

Також в селі Остриця Герцаївського району пожежа виникла в господарській будівлі місцевої мешканки. Рятувальники міст Чернівці та Герца, а також місцева пожежна команда села Цурень, які були направлені за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено інструменти та речі господарського вжитку, пошкоджено покриття будівлі. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю.

Ще одна господарська будівля горіла в селі Підзахаричі Путильського району. Так, як сама будівля була повністю дерев’яною, вогонь за лічені хвилини охопив всю споруду. Окрім того, пожежа могла перекинутися на розташований поруч житловий будинок. Пожежно-рятувальний підрозділ смт. Путила та місцева пожежна охорона смт. Путила ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. Вогнем знищено господарську будівлю, пошкоджено господарські речі та приладдя. Загиблих та травмованих на пожежах, які виникли минулої доби, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Строительные современные ...

КОМЕНТАРІ