У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

11.09.15 09:53 0 563
09 вересня рятувальники ДСНС у складі спеціалізованого формування «Мобільний консультативний пункт соціальної роботи» обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті та попередження виникнення надзвичайних ситуацій в житловому секторі було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Черниця, Богданівка та Новини.

Працівники Служби порятунку відвідали оселі людей похилого віку, багатодітних сімей та роз’яснили їм правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті.

Разом з тим, рятувальники провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику щодо необхідності бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання, електроприладів, тощо.

Також з метою попередження виникнення пожеж від дитячих пустощів з вогнем проводилися відверті профілактичні бесіди з батьками багатодітних родин.

У ході відпрацювання села Богданівка, учасники мобільно-консультативного центру відвідали місцеву загальноосвітню школу. Дітям у доступній формі було роз’яснено правила пожежної безпеки, безпеки поводження в лісі, поводження з вибухонебезпечними невідомими предметами, піротехнічними виробами, а також дії при виникненні пожежі та надзвичайних ситуацій.

Всім громадянам вручено інформаційні профілактично-роз’яснювальні листівки з питань безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 36 загін територіальної ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ