У Рівненській області для засуджених провели тренінги

У Рівненській області для засуджених провели тренінги

11.09.15 13:52 0 577
У рамках співпраці Рівненського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції Державної пенітенціарної служби в Рівненській області та районного центру зайнятості днями проведено тренінги для засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, за темами: «Твоє життя – твій вибір» та «Я це можу». Заходи відбулися за участі тренера консалтингової компанії «Територія бізнесу» Наталії Колесової.

Основна ціль заходів – зміцнити внутрішню мотивацію до саморозвитку та вдосконалення учасників, підвищити самооцінку та впевненість у собі.

Начальник відділу активної підтримки безробітних РЦЗ Юрій Ющук розповів присутнім про соціальні послуги державної служби зайнятості, надав рекомендації щодо активного пошуку роботи, поінформував про актуальні професії та окреслив стан ринку праці в регіоні. Значну увагу приділено оплачуваним громадським роботам, до яких можуть залучатися всі охочі, в тому числі і зареєстровані як безробітні, з метою надання додаткової соціальної підтримки.

Засуджені, які перебувають на обліку в інспекції, також отримали інформацію про можливості професійного навчання за направленням служби зайнятості та механізм отримання одноразово допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Наприкінці зустрічі представник центру зайнятості відповів на всі запитання, які виникли у присутніх.

Маємо сподівання, що спільними зусиллями всі підоблікові Рівненського підрозділу КВІ отримають бажану професійну освіту, а в подальшому гідну роботу.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ