У Рівненській області потрібно оперативно підготувати працівника? У центрі профтехосвіти служби зайнятості пропонують індивідуальну форму навчання

У Рівненській області потрібно оперативно підготувати працівника? У центрі профтехосвіти служби зайнятості пропонують індивідуальну форму навчання

11.09.15 08:03 0 624
Нещодавно у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завершив навчання за професією «адміністратор» безробітний Валентин Зінюк, направлений Рівненським міським центром зайнятості. Він навчався за індивідуальною формою. Відповідно до робочого плану та робочих навчальних програм слухач протягом 2,7 місяця пройшов повний курс підготовки. Виробниче навчання та виробничу практику В.Зінюк проходив на базі роботодавця – у торговельному закладі «Товіта».

Після успішного проходження державної кваліфікаційної атестації випускник уже незабаром займе посаду в роботодавця, який і замовив собі працівника.

У РЦПТО ДСЗ відповідально ставляться до організації професійного навчання безробітних за індивідуальними навчальними планами і програмами, адже така можливість є однією з переваг навчального закладу та засобом оперативного задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих робітниках. Таке навчання проводиться у випадках, коли організувати курсове навчання в групі немає можливості. Під конкретні замовлення роботодавців навчання, як правило, здійснюється безпосередньо на місці майбутнього працевлаштування. Коли навчання проходить у навчальному закладі, то обов'язково забезпечується проведення виробничого навчання слухачів у повному обсязі відповідно до програми, погодженої з роботодавцем.

Отже, така форма навчання вигідна і роботодавцю – він отримує кваліфікованого працівника, котрий знає особливості робочого місця, і людині, яка працевлаштовується.

Шановні роботодавці!

Звертайтеся у Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. (0362) 68-37-95), і ми підготуємо для вас працівників в оптимальні терміни та з урахуванням особливостей вашого підприємства.

Більше інформації про РЦПТО ДСЗ – на сайті www.rcpto.org.ua

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України вкотре ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ