В Закарпатській області двох вбивць засудили до 14 років позбавлення волі – прокуратура        

В Закарпатській області двох вбивць засудили до 14 років позбавлення волі – прокуратура     

11.09.15 08:45 0 559
Апеляційний суд Закарпатської області підтримав принципову позицію прокуратури та залишив в силі вирок Мукачівського міськрайонного суду, яким двох мешканців міста Мукачева засуджено до 14 років позбавлення волі за вчинення розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисному вбивстві.

Як повідомив прокурор м. Мукачева Віктор Данканич, у вересні минулого року зловмисники проникли в один з приватних житлових будинків міста та викрали звідти речі та предмети домашнього вжитку. Вже коли вони виносили з хати награбоване, повернулась власниця із знайомим яких обвинувачені жорстоко побили. Чоловік, від отриманих травм, помер через декілька годин.

Не погодившись з вироком суду першої інстанції, один із злочинців подав апеляційну скаргу в якій просив скасувати рішення суду та виправдати його.

Проте, апеляційний суд Закарпатської області заслухавши покази свідків та вивчивши інші докази надані прокуратурою погодився з рішення Мукачівського міськрайонного суду та залишив без змін кваліфікацію та міру покарання.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ