В Закарпатській області тіло 40-річного потопельника шукали та вилучали з озера водолази-рятувальники

В Закарпатській області тіло 40-річного потопельника шукали та вилучали з озера водолази-рятувальники

11.09.15 10:24 0 636
Учора, 9 вересня, професіонали водолазно-рятувального відділення м. Ужгород знайшли та вилучили з дна озера, що в селі Поляна Свалявського району, тіло людини. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець.

Повідомлення про можливе утоплення людини в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло 9 вересня об 02:05. На місце події виїхало друге відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини зі Сваляви. Очевидці розповіли, що їхній товариш, під час відпочинку, ходив кілька разів купатися. В останнє, пізньої ночі, як він зайшов у воду, його більше ніхто не бачив. Речі та одяг чоловіка залишилися на березі. Коли відпочивальники зрозуміли, що сталося щось недобре, почали телефонувати в оперативні служби.

Після того, як бійці ДСНС Сваляви ретельно оглянули територію водойми й людини ніде не виявили, було прийнято рішення про залучення до пошуків водолазів аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Оскільки точне місце утоплення людини ніхто не міг вказати, водолазам довелося працювати галсовим методом, почергово обстежуючи кожний метр водойми. Хоча озеро не вирізняється особливими глибинами, але дно його дуже намулисте й сильно покрите водоростями. Пошукові роботи тривали близько 40 хвилин. Потопельника знайшли на триметровій глибині за метрів 35 від берега.

Детальні обставини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Как правильно ухаживать за ...

КОМЕНТАРІ