На Хмельниччині учні загальноосвітньої школи завітали до рятувальники на пізнавальну екскурсію

На Хмельниччині учні загальноосвітньої школи завітали до рятувальники на пізнавальну екскурсію

11.09.15 08:47 0 638
Виховання дітей – дуже складний і тривалий процес. Задач у цьому плані стоїть дуже багато. Оволодіти сучасними шкільними предметами це лише початок, головне – стати хорошою людиною. Для цього треба стати гарним чоловіком чи дружиною, батьком чи матір’ю. Не менш важливо бути корисним для суспільства, в якому ти зростаєш, бути гарним професіоналом – кожен у своїй справі. Але спершу слід навчитись поважати працю інших.

Тому 10 вересня учні Ярмолинецької загальноосвітньої школи №1 завітали до 22-ї державної пожежно-рятувальної частини, де начальник караулу Андрій Горобняк провів для дітей ознайомчу екскурсію. Його розповідь була надзвичайно цікавою і захоплюючою. Рятувальник розповів присутнім про пожежні автомобілі, продемонстрував пожежно-технічне обладнання та показав, як його використовують вогнеборці під час виконанні аварійно-рятувальних робіт.

Після цікавих розповідей школярі ознайомились із побутом рятувальників – де вони несуть службу відповідно розпорядку дня.

Учням школи дуже сподобалася екскурсія, яка видалась досить цікавою та пізнавальною. Діти подякували рятувальникам та запевнили, що у майбутньому багато з них спробує себе у цій не легкій справі – рятувати людські життя та майно.

Ярмолинецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ