На Вінничині вдосконалення знань з децентралізації влади (+фото)

На Вінничині вдосконалення знань з децентралізації влади (+фото)

12.09.15 11:52 0 523
В рамках проекту «Децентралізації влади – журналістську підтримку», розробленого Вінницьким обласним осередком Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» 10 вересня в готельно-ресторанному комплексі «Дубовий Гай» розпочато навчальний тренінг з представниками засобів масової інформації Вінницької області на тему децентралізації та методів її висвітлення.

Директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк зазначила, що дана інституція є однією з переможців конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2015 році. Метою проекту є практичне вивчення представниками засобів масової інформації Вінницької області методів висвітлення процесу децентралізації влади, що на є пріоритетним напрямком у проведенні реформ держави.

Голова Вінницького обласного осередку Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Олексій Гаврилов, заступник голови громадської організації «Україна-Польща-Німеччина», кандидат історичних наук та доцент Олександр Неприцький, заступник голови Вінницького обласного осередку Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Андрій Кавунець, голова громадської організації «Право» Віталій Дорох, які є організаторами та тренерами, проведуть дводенний тренінг з його учасниками з питань дослідження форм та методів висвітлення реалізації реформи місцевого самоврядування в друкованих та електронних ЗМІ, на телебаченні та в блогосфері з залученням українських та польських експертів.

Олексій Гаврилов ознайомив учасників заходу з концепціями та міжнародними практиками впровадження децентралізації. Також тренерами обговорювались питання Конституційних змін в аспекті децентралізації та особливості об'єднання територіальних громад в Україні, їх локальний аспект.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині міліціонери ...
Наступна новина: Для чего нужна ...

КОМЕНТАРІ