На Вінничині студентів ДоНУ запросили на роботу до фіскальної служби (+фото)

На Вінничині студентів ДоНУ запросили на роботу до фіскальної служби (+фото)

12.09.15 14:04 0 533
Навчальний рік лише розпочався, а до студентів Донецького національного університету вже прибули гості із певними пропозиціями. Начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Мирослав Продан ознайомив молодих майбутніх спеціалістів з тими питаннями та робочими моментами, які щодня доводиться вирішувати фахівцям податкової та митної справи.

Посадовець закликав студентів ДоНУ проявити власний потенціал, взявши участь у проекті, ініційованому Головним управлінням фіскальної служби області. «Я глибоко переконаний, що саме креативної та високоінтелектуальної молоді бракує мабуть кожній установі. В свою чергу така можливість відкривається не перед кожним студентом. Тому раджу нею скористатися і долучитися до процесу державотворення», - зауважив Мирослав Продан.

Тож ті зі студентів, хто зможуть презентувати власне бачення розвитку як економіки в цілому, так і громад на місцях, матимуть можливість в подальшому впроваджувати їх у життя, вже перебуваючи в статусі працівника фіскальної служби.

ГУ ДФС у Вінницькій області





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У міській раді привітали ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ