На Вінниччині проходитиме благодійний рок-фестиваль «Rock Brama» (+фото)

На Вінниччині проходитиме благодійний рок-фестиваль «Rock Brama» (+фото)

12.09.15 11:00 0 641
11 вересня в приміщенні Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО відбулася презентація благодійного фестивалю «Rock Brama”, який пройде 20 вересня в м. Вінниці на території СК «Локомотив». Організатори фестивалю Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО та Благодійний фонд «Львівська Брама». Мета проведення заходу – збір коштів на придбання необхідної техніки для окремих підрозділів Збройних сил України, а саме 59-ої окремої механізованої бригади та 3-го полку Спеціального призначення. Також організатори хочуть допомогти пораненим бійцям та тим, хто проходить реабілітацію у військових госпіталях України.

«Прийшовши на фестиваль, вінничани та гості міста зможуть почути рок-версію гімну України, зустріти найвідоміших музикантів нашої країни, послухати вуличну музику, реп, українські патріотичні вірші. А головне – допомогти зібрати кошти для підрозділів Збройних сил України і поранених бійців» – підкреслює голова правління Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський.

Захід пройде за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, в.о. голови Вінницької міської ради С. Моргунова, народного депутата України С.Кудлаєнко, депутата Вінницької міської ради І.Скоромного.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ