В автопригодах на Вінниччині постраждали п'ятеро людей

В автопригодах на Вінниччині постраждали п'ятеро людей

12.09.15 08:30 0 1287
10 вересня п'ятеро вінничан опинились на лікарняних ліжках в результаті дорожньо-транспортних пригод у Вінницькому, Барському районах області та м. Ладижині.

У селі Писарівка на автодорозі сполученням Вінниця-Немирів 34-річний водій автомобіля «ДАФ» здійснив наїзд на пішохода. 38-річний потерпілий з тілесними ушкодженнями госпіталізований до міської лікарні.

У Ладижині в автопригоді постраждав 31-річний водій скутера. Чоловік не розминувся з автомобілем «ВАЗ-2121» під керуванням 21-річного жителя Гайсинського району. З переламами чоловік доставлений до Ладижинської лікарні.

У Барському районі водій автомобіля «Мерседес-Бенс» на повороті в село Гулі не впорався з керуванням та з'їхав із проїжджої частини дороги. В результаті ДТП троє його пасажирів отримали тілесні ушкодження.

За даними фактами слідчими відділеннями міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ