Обрали краще спортивне село Тернопільщини

Обрали краще спортивне село Тернопільщини

12.09.15 12:02 0 593
На міському стадіоні «Колос» у Теребовлі відбулася обласна спартакіада «Краще спортивне село Тернопільщини», присвячена Дню фізичної культури та спорту.

В урочистому відкритті змагань взяли участь керівники Теребовлянського району та представники області. Спортсменів із сіл Тернопільської області на теребовлянській землі привітав голова райдержадміністрації Юрій Ништа.

« дуже важливо проводити такі змагання та залучати молодь до спорту. Адже здорова молодь – запорука сильної нації. Дуже приємно, що така кількість активних молодих українців беруть участь у спортивних змаганнях. Україні, як ніколи, необхідна популяризація спорту і здорового способу життя, адже у здоровому тілі - здоровий дух. Нашій державі потрібні сильні і відважні люди, здорова нація. Тільки тоді ми будемо непереможні», — зазначив у вітальному слові Юрій Ништа.

Очільник району побажав учасникам змагань чесної боротьби, яскравих вражень від спортивних баталій, віри у перемогу, поваги до своїх суперників та спортивної фортуни для гідних результатів.

Вітали спортсменів також голова районної ради Василь Попко, міський голова Сергій Поперечний.

Змагання проходили у 9-ти видах спорту: міні-футбол, волейбол, гирьовий спорт, метання гранати, армспорт, перетягування каната, стрільба, дартс, військово-прикладне мистецтво.

Загалом у спартакіаді взяли участь понад 250 учасників – членів команд із 15 районів Тернопільщини.

За результатами змагань у загальнокомандному заліку перемогу святкували спортсмени з села Вікторівка Козівського району. Це село визнано кращим спортивним селом Тернопільщини. Другими були спортсмени із село Біла Чортківського району, третіми – спортсмени із села Переволока Бучацького району.

Нагадаємо, спартакіада проводилася з метою формування прагнення до володіння військовими знаннями, відповідним рівнем фізичної підготовки та витривалості, популяризації фізичної культури і спорту серед сільського населення Тернопільської області, залучення населення до регулярних занять в оздоровчих групах і спортивних секціях, впровадження фізичної культури і спорту у повсякденний побут працівників сільськогосподарських підприємств різних форм власності, мешканців сільської місцевості, пропаганди здорового способу життя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для чего нужна ...
Наступна новина: Звернення до мешканців ...

КОМЕНТАРІ