Житомирщина: за добу вогнеборці області 3 рази гасили займання в господарчих спорудах

Житомирщина: за добу вогнеборці області 3 рази гасили займання в господарчих спорудах

12.09.15 17:11 0 557
10 вересня о 19:02 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський надійшло повідомлення про загоряння в дерев’яному сараї, що в селі Сусли. Займання виявили господарі, про що негайно сповістили надзвичайників. Останні, оперативно впоравшись зі стихією о 19:40, вберегли від знищення палаючу будівлю. Вогнем знищено 0,3 тонни соломи, що знаходилась біля споруди, та пошкоджено 4 м2 стіни.

Ймовірно займання виникло через дитячі пустощі з вогнем. Про це рятувальникам розповіли батьки 4літньої дитини, яка перед займанням гралася біля сараю.

Крім того господарчі будівлі горіли у Баранівському та Любарському районах. На щастя, в результаті усіх пожеж, загиблих та травмованих не виявлено. Обставини загорянь встановлюються фахівцями.

Шановні громадяни! Дітям притаманна дитяча допитливість. Сірники, запальнички, газові і електричні прилади викликають у них підвищений інтерес. Щоб уникнути пожеж від дитячих пустощів з вогнем, Управління ДСНС у Житомирській області закликає Вас виконувати наступні заходи: навчайте дітей елементарним правилам поводження з вогнем; не залишайте дітей наодинці з ввімкнутими в електромережу електроприладами; запальнички, сірники та інші предмети, що легко займаються, зберігайте у недоступних для дітей місцях.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині горів ...
Наступна новина: У Вінниці до кінця вересня ...

КОМЕНТАРІ