В Житомирській області у Коростені оперативники затримали молодика,який обікрав сільський клуб

В Житомирській області у Коростені оперативники затримали молодика,який обікрав сільський клуб

12.09.15 10:17 0 624
Працівники карного розшуку Коростенського міськвідділу міліції затримали жителя райцентру за крадіжку музичного обладнання. У нього вилучили частину викраденого. Нині триває досудове розслідування.

До чергової частини Коростенського міськвідділу міліції звернулась сільський голова с. Стремигорода із повідомленням про крадіжку з клубу музичної техніки.

На місці події працівники міліції з'ясували, що зловмисник потрапив до приміщення вночі, розбивши віконне скло. Його здобиччю стали DVD-програвач, музичний центр, колонки, диски та інше майно.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 25-річний житель райцентру. Під час санкціонованого обшуку, проведеного за його місцем проживання, правоохоронці вилучили частину викраденої техніки. Молодик зізнався, що він вже встиг дещо продати на місцевому ринку.

- Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України, - повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. - Підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какая оказывается ...
Наступна новина: В Луцьку працівники “М.Ж.К” ...

КОМЕНТАРІ