У Житомирському районі міліція затримала трьох магазинних злодіїв

У Житомирському районі міліція затримала трьох магазинних злодіїв

12.09.15 09:35 0 536
Нині молодикам оголошено про підозру у причетності до двох крадіжок з сільських магазинів, звідки вони викрали продукти, спиртне, цигарки та гроші. Затримані взяті під варту. Досудове розслідування триває.

На початку вересня до міліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазина у с.Пряжеві Житомирського району. Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, з'ясували, що до сільмагу злодії потрапили через вікно, пошкодивши металопрофіль та розбивши скло. З приміщення було викрадено торгівельні ваги, кавоварку, продукти харчування, алкогольні напої та інші товари.

Ще за день подібний злочин стався у с. Оліївці, де з місцевого кафетерію невідомі поцупили продукти, спиртне та цигарки.

Відповідні відомості було внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Міліція розпочала проведення комплексу необхідних слідчо-розшукових заходів.

– Проаналізувавши характер вчинення цих крадіжок, а також вилучені під час огляду речові докази, ми прийшли до висновку, що до цих злочинів можуть бути причетні одні й ті ж особи, - повідомив начальник Житомирського РВ УМВС Олександр Мельник.

У результаті оперативники карного розшуку затримали трьох молодиків віком від 18 до 20 років. Двоє молодших – житомиряни, найстарший – приїхав до Житомира з Луганщини. Усі затримані раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Свою провину вони визнали, пояснивши вчинення протиправних дій скрутним матеріальним становищем і неспроможністю влаштуватися на роботу. Частину викраденого у них вилучено.

Як повідомив Олександр Мельник, нині затриманим оголошено про підозру у вчиненні двох крадіжок з сільмагів. Судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У рамках досудового розслідування правоохоронці перевіряють їх на причетність до інших аналогічних злочинів, учинених на території Житомирського району.

За чинним законодавством молодикам може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Житомирський РВ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині місцеві ...

КОМЕНТАРІ