В Житомирській області у Новограді-Волинському міліціонери затримали крадія мобільного телефону

В Житомирській області у Новограді-Волинському міліціонери затримали крадія мобільного телефону

12.09.15 14:57 0 557
Увечері 10 вересня до міського відділу міліції звернувся 26-річний житель райцентру із заявою про викрадення з його квартири мобільного телефону.

Оглянувши місце події, опитавши заявника та можливих свідків події, правоохоронці встановили, що крадіжку вчинити міг вчинити один із знайомих господаря. Згодом вони встановили, що кримінальне діяння скоїв 30-річний місцевий житель. У нього вилучили чужий мобільний телефон.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чинним законодавством таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ