На Рівненщині затримали зловмисника,який вбив та закопав колишнього військовослужбовця

На Рівненщині затримали зловмисника,який вбив та закопав колишнього військовослужбовця

12.09.15 10:23 0 549
Співробітники управління карного розшуку та Рівненського райвідділу міліції оперативно розкрили резонансне вбивство. У селі Дуби Рівненського району на земельній ділянці одного із місцевих мешканців було виявлено тіло чоловіка, що вже почало розкладатися. У загиблому впізнали 57-річного сусіда, колишнього військовослужбовця.

Нагадаємо, 21 липня до Рівненського РВ УМВС звернулась рівнянка, що її брат, який проживає у селі Дуби, близько 22 години вийшов від сусіда, але додому так і не повернувся. Міліціонери оголосили чоловіка у розшук.

У суботу, 29 серпня, 52-річний місцевий мешканець разом із дружиною поралися на городі. Неподалік бігала зграя бродячих собак, одна із яких притягла частину людської ноги. Подружжя про це одразу повідомило міліцію. Слідчо-оперативна група під час огляду земельної ділянки у заростях гарбузів знайшла тіло чоловіка, яке було загорнуте у поліетиленову плівку та закопане на глибині 30 см.

— За фактом зникнення людини 21 липня відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), — повідомив тимчасово виконуючий обов`язки начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Віталій Дмищук. — Завдяки злагодженій співпраці оперативників райвідідлу та обласного апарату особу зловмисника вдалося встановити. Наразі йому вже оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Зловмисником виявився 30-річний мешканець Рівного. Чоловік вже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки. Втім, тоді отримав умовний термін. Тепер за скоєне йому загрожує до пятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі працівники міліції з'ясовують усі обставини події. Досудове розслідування у цій справі триває.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лечение алкоголизма. Как ...
Наступна новина: Торгове обладнання: ...

КОМЕНТАРІ