відбувся турнір з міні-футболу серед рятувальників рівненського гарнізону

відбувся турнір з міні-футболу серед рятувальників рівненського гарнізону

12.09.15 16:40 0 568
11 вересня напередодні відзначення професійного свята - Дня рятівника, між державними пожежно-рятувальними загонами рівненського гарнізону відбулися змагання по міні-футболу. У змаганнях взяли участь 8 команд. Турнір проходив на території Рівненської спеціалізованої загальноосвітньої спортивної школи № 26 обласного центру.

З перших хвилин, стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів. Команди показували швидку та видовищну гру, підкреслюючи високий рівень своєї підготовки. У деяких іграх лише перевага в один м’яч вирішувала долю матчу. Після серії напруженої боротьби між рятувальниками-спортсменами, все ж визначилися фаворити: 3-ї, 2-ї та 1-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

У довгоочікованому фіналі за право бути кращим, боролися футболісти команд-збірних: 3-ї , та 2-ї ДПРЗ. Відчуваючи тягар відповідальності перед вболівальниками, яких, до слова, зібралося чимало, команді 3-ї ДПРЗ допомогло зосередитися і показати спокійну, виважену та результативну гру, яка привела до перемоги з результатом 4:0.

У свою чергу, в напруженій грі, бійці 2-го пожежно-рятувального загону посіли друге місце. А «бронзу» вибороли футболісти 1-го ДПРЗ.

Загалом перемогла дружба, всі учасники змагань були нагороджені цінними подарунками.

За словами заступника начальника головного управління ДСНС України у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Ігоря Михальчука: «Метою змагань було комплексне вирішення проблем активного відпочинку та покращення здоров’я наших рятувальників, надання можливості учасникам змагань підвищити фізичний та психологічний стан, популяризація та піднесення престижу Служби порятунку та футболу Рівненщини».

Футбольне свято завершилося церемонією нагородження призерів кубками та грамотами.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Львівської ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ