На сесії Рівненської обласної ради виконувач обов’язків прокурора області Павло Романчук поінформував про стан законності

На сесії Рівненської обласної ради виконувач обов’язків прокурора області Павло Романчук поінформував про стан законності

12.09.15 08:07 0 583
11.09.2015, на засіданні сесії Рівненської обласної ради виконувач обов'язків прокурора Рівненської області Павло Романчук поінформував про стан законності на території регіону у першому півріччі поточного року, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури.

У своєму виступі Павло Романчук зазначив, що завдяки злагодженим зусиллям усіх правоохоронних органів регіону, а також співпраці із органами влади, місцевого самоврядування, громадськістю вдалося вплинути на стабілізацію криміногенної обстановки в регіоні. Як результат – рівень злочинності у області залишається одним із найнижчих в державі і становить 48,1 злочинів на 10 тис населення.

Правоохоронцями регіону здійснено результативні заходи у сфері протидії організованій злочинності та корупції.

Також, прокурор поінформував присутніх про хід розслідування актуальних кримінальних проваджень, в тому числі які перебувають у провадженні органів досудового розслідування, та тих, що знаходяться на розгляді у суді.

Підводячи підсумки, Павло Романчук зазначив, що в умовах реформування органи прокуратури області продовжують координувати діяльність усіх правоохоронних органів з метою ефективної протидії злочинності, досягнення реальних результатів, яких очікують від них громадяни.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: Рух транспорту на ...

КОМЕНТАРІ