На Рівненщині розшукали чоловіка,який зник безвісти три дні тому

На Рівненщині розшукали чоловіка,який зник безвісти три дні тому

12.09.15 13:26 0 546
Без ознак життя у лісосмузі виявили правоохоронці 58-річного мешканця села Колоденка. Ще сьомого вересня зранку він, нічого не пояснюючи, пішов із дому. Та коли на дворі стемніло, 33-річна донька забила на сполох і про зникнення батька повідомила до міліції.

Правоохоронці оголосили зниклого у розшук, а на пошуки задіяли весь особовий склад підрозділу. Аби прискорити результат, міліціонери зверталися і до громадськості через засоби масової інформацї.

До пошуків 10 вересня долучилися також родичі та небайдужі односельці. Усі розуміли, що найвірогідніше чоловік пішов у лісопосадку, що поблизу села Колоденка. Їхня версія підтвердилася і вже в обідню пору один із родичів знайшов тіло зниклого.

На місце події прибула слідчо-оперативна група.

— За фактом зникнення людини було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обовязки начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Віталій Дмищук. — Тіло, на якому ознак насильницької смерті виявлено не було, все ж направили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Наразі відомо, що попередньою причиною смерті є переохолодження.

Дочка загиблого хоч і розуміла, що у батька через хворобу могли траплятися судомні напади, все ж мала надію на позитивний результат пошуків.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку до бюджету ...
Наступна новина: На Хмельничинні гвардійці ...

КОМЕНТАРІ