У Рівненській області роботодавці сфери торгівлі підбирали працівників на ярмарку

У Рівненській області роботодавці сфери торгівлі підбирали працівників на ярмарку

12.09.15 12:40 0 540
Для прискорення заповнення вакансій та працевлаштування безробітних у Рівненському міському центрі зайнятості широко практикується проведення ярмарків вакансій та організація зустрічей роботодавців із кандидатами на працевлаштування.

10 вересня в центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій на замовлення роботодавців, які працюють у сфері торгівлі, з підбору продавців продовольчих та непродовольчих товарів, продавців-консультантів. У ярмарку взяли участь понад 40 безробітних, які мають відповідні професійні навички та попередньо пройшли у центрі зайнятості професійний відбір.

Дев'ятеро роботодавців пропонували вакансії продавців торгівлі сувенірами, квітами, вазонами, господарськими товарами, побутовою хімією та засобами дезінфекції, продовольчими товарами.

Після надання фахівцями центру зайнятості загальної інформації про можливості працевлаштування у Рівному, претенденти на вакансії безпосередньо спілкувалися з роботодавцями. Кожен з присутніх роботодавців розповідав про свої вимоги на вільні робочі місця, рівень заробітної плати, умови праці тощо.

Шукачі роботи отримали направлення на працевлаштування та після попередніх співбесід з роботодавцями в центрі зайнятості отримали запрошення побувати на робочих місцях і остаточно вирішити питання працевлаштування.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині чергова ...
Наступна новина: На Буковині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ