Закарпаття: на Рахівщині житель Івано-Франківщини,який перевозив "ліву" горілку,намагався втекти та вчинив опір працівникам міліції

Закарпаття: на Рахівщині житель Івано-Франківщини,який перевозив "ліву" горілку,намагався втекти та вчинив опір працівникам міліції

12.09.15 11:18 0 478
Надзвичайна подія сталася близько 10-ї години ранку на посту «Лазещина» в Рахівському районі, який межує з Івано-Франківською областю. Водій іномарки, що перевозив горілку без документів, вчинив опір працівникам міліції.

зранку на посту «Лазещина» на Рахівщині працівники міліції зупинили для перевірки автомобіль «Фольксваген», яким керував 51-річний житель м.Івано-Франківськ. Водію було запропоновано відкрити багажне відділення. Однак він закрив дверцята автомобіля та несподівано рушив з місця, зачепивши працівника Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС області, який намагався його зупинити.

За кілька кілометрів правоохоронці наздогнали й зупинили автомобіль. До водія міліціонери були змушені застосувати заходи фізичного впливу, оскільки він відмовлявся виходити з машини та чинив опір правоохоронцям.

Втихомиривши водія, працівники міліції виявили в салоні та багажному відділенні автомобіля 160 пляшок горілки різних виробників. Документів на підакцизний товар у водія не виявилось, а вигляд самих марок акцизного збору на пляшках викликав у правоохоронців сумнів щодо їх дійсності.

- Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомляє в.о. начальника Рахівського райвідділу міліції Володимир Мателега. - За фактом перевезення продукції з підробленими марками акцизного податку розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України. Також фігуранту події доведеться відповідати за вчинений ним опір працівникам правоохоронного органу.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному виявили ...
Наступна новина: Луцька міська філія ПАТ ...

КОМЕНТАРІ