Чернівці: Олексій Каспрук привітав спортсменів і працівників галузі фізичної культури та спорту з нагоди їхнього свята

Чернівці: Олексій Каспрук привітав спортсменів і працівників галузі фізичної культури та спорту з нагоди їхнього свята

12.09.15 15:01 0 588
Кращих спортсменів і працівників галузі фізичної культури та спорту Буковини нагородили в обласній державній адміністрації під час урочистого зібрання з нагоди відзначення їхнього професійного свята, яке традиційно відзначається у другу суботу вересня.

Участь у заході взяли: керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Сенчук, керуючий справами обласної ради Микола Борець, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Богдан Вітовський, начальник управління по фізичній культурі і спорту міської ради Дмитро Макаренко, голова обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, Заслужений майстер спорту України, Чемпіон світу та Європи, учасник Олімпійських ігор Іван Гешко.

«Розвиток спорту є одним із прерогативних завдань, яке нині стоїть перед нами, – каже Олексій Каспрук. – У час, коли в країні тривають військові дії, нам як ніколи потрібна міцна і здорова нація. Завдяки спорту діти не залишаються на вулицях, тому міська влада і надалі підтримуватиме наших спортсменів. Бажаю всім нових перемог і мирного неба над головою».

За особливі спортивні досягнення, вагомий внесок в розвиток фізичної культури та спорту у Чернівцях та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту працівників галузі і спортсменів міський голова нагородив грамотами і сувенірними значками.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ