Чернівці: Семінари з енергозбереження проходять у міській раді

Чернівці: Семінари з енергозбереження проходять у міській раді

12.09.15 11:32 0 585
У рамках співпраці Чернівецької міської ради з Проектом GIZ «Енергоефективність у громадах» з метою підвищення обізнаності з енергоефективного управління будівлями, ощадливого використання енергетичних ресурсів 10-11 вересня проводяться навчальні семінари.

Їх слухачами є відповідальні особи за енергоспоживання та енергозбереження в бюджетних установах комунальної власності Чернівців. Теми семінарів: «Користування програмним продуктом «Енергоплан 2.0»» та «Прості зміни поведінки, які дозволяють економити електроенергію, тепло, воду».

Однією з основних запорук успіху впровадження енергоефективних заходів є проведення якісного енергетичного аудиту. Адже щоб не витрачати існуючі кошти «на вітер», а використати їх найбільш ефективно, необхідно провести енергоаудит та поставити правильний «діагноз» будівлі і виконувати заходи з підвищення енергоефективності будівлі згідно найбільшої економічної доцільності і не порушуючи окремими заходами всієї концепції термомодернізації будівлі.

Також з темою «Енергоефективність міфи, реалії та перспективи» перед слухачами виступив представник громадської організації «Альтернатива-Є» Віктор Гищук.

При проведенні вищезазначеного семінару були використані матеріали консультанта проекту GIZ «Енергоефективність у громадах» Маріо Бодема «Технічні аспекти енергоефективного будівництва і реновації».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ