У Львівській області бродівські рятувальники отримали у своє користування додатковий пожежно-рятувальний автомобіль

У Львівській області бродівські рятувальники отримали у своє користування додатковий пожежно-рятувальний автомобіль

12.09.15 10:27 0 550
11 вересня рятувальники міста Броди отримали для гуманітарних цілей спеціальний пожежно-рятувальний автомобіль «MERCEDES BENZ» та мотопомпу «Ziegler». Участь в урочистому заході взяли також голова Бродівської міської ради, представники районної державної адміністрації та особовий склад Бродівського РВ ДСНС у Львівській області.

Рішення про передачу автомобіля, в якості гуманітарної допомоги, було прийнято на засіданні міської ради міста Вольфратсхаузена. Організацією доставки автомобіля зайнялися представники Організації Osteuropahilfe (Допомога Східній Європі).

Під час урочистого вручення ключів керівнику пожежно-рятувального підрозділу, представники Osteuropahilfe висловили сподівання на те, що даний пожежно-рятувальний автомобіль принесе користь при попередженні та під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, й врятує не одне людське життя.

Нагадаємо, що у 2008 році представники організації Допомога Східній Європі вже передали для користування нашим рятувальникам автоцистерну «MAGIRUS» та мотопомпу «Ноnda».

Відео: ТРК «Броди»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Торгове обладнання: ...
Наступна новина: Как правильно подбирать ...

КОМЕНТАРІ