В Івано-Франківській області рятувальники навчали правилам безпеки мешканців села Сваричів

В Івано-Франківській області рятувальники навчали правилам безпеки мешканців села Сваричів

12.09.15 12:24 0 570
11 вересня, працівники Рожнятівського райвідділу Управління ДСНС в області провели комплексне профілактичне відпрацювання села Сваричів. Цей населений пункт було обрано не випадково – тут з початку року сталося 9 пожеж.

Під час подвірних обходів рятувальники особливу увагу приділили багатодітним сім’ям та одиноким людям. Фахівці служби нагадали мешканцям села правила пожежної безпеки у поводженні з вогнем в побуті, особливо під час користування електроприладами, газовими приладами, пічним опаленням та вручили господарям осель тематичні пам’ятки застережливого характеру. Фахівці також нагадали людям як поводитись при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів.

Також рятувальники наголосили і на проблемі спалювання сухої трави. Адже рятувальним підрозділам вже неодноразово доводилося гасити такі загорання, зокрема, і на території Рожнятівського району. Рятувальники поспілкувалися з людьми, роз’яснили їм небезпеку неконтрольованого спалювання сухостою, вручили застережливі листівки.

Хочеться сподіватися, що люди прислухаються до рекомендацій працівників Служби порятунку. Адже зменшити кількість пожеж та мінімізувати їх нищівні наслідки можливо лише за умови свідомого та відповідального ставлення мешканців краю до безпеки власного життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ:Про штрафні ...
Наступна новина: На Хмельниччині чергова ...

КОМЕНТАРІ