Звернення  до мешканців Івано-Франківщини!

Звернення до мешканців Івано-Франківщини!

12.09.15 12:07 0 564
З початку року на Івано-Франківщині зареєстровано панад 2000 пожеж, на яких загинуло 37 мешканців краю, з них 2 дітей.

Найбільше вогневих випадків виникло в Тисменицькому, Долинському, Коломийському районах та в м.Івано-Франківську.

Найбільше випадків пожеж із трагічними наслідками зареєстровано на території Коломийського (загинуло 8 осіб), у Косівського (загинуло 6 осіб), Городенківського (загинуло 5 осіб) районів та у м.Івано-Франківську (загинуло 4 особи).

Як свідчать конкретні факти, здебільшого пожежі із загибеллю людей виникають саме у житловому секторі, що складає більше 80% від загальної кількості зареєстрованих випадків. Внаслідок пожеж найчастіше гинуть особи без певного роду занять та пенсіонери. Більша частина загиблих – це особи чоловічої статі.

Багаторічний аналіз дає підставу стверджувати, що суб’єктивний, так званий людський фактор – найбільш поширена причина пожеж. Банальна людська необережність у поводженні з вогнем коштує людям не тільки значних матеріальних збитків, але й найціннішого – життя. Саме необережність громадян у поводженні з вогнем в побуті, порушення правил експлуатації або несправність газових, електричних приладів найчастіше призводять до біди.

Шановні мешканці області! Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області звертається до Вас з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки, бути обережними у поводженні з вогнем.

Пам’ятайте: безпека Вашого життя залежить від Вас самих. Будьте обережні, не допустіть трагедії в свій дім.

Управління ДСНС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ