В Закарпатській області у рамках святкування Дня фізичної культури та спорту рятувальники популяризували пожежно-прикладний спорт

В Закарпатській області у рамках святкування Дня фізичної культури та спорту рятувальники популяризували пожежно-прикладний спорт

12.09.15 09:41 0 596
11 вересня, на площі Народній біля будівлі обласної державної адміністрації, в Ужгороді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня фізкультури і спорту.

Почалися урочистості із фестивалю-ярмарки та презентації спортивних організацій краю. Не залишились осторонь цього спортивного свята й рятувальники, які презентували ужгородцям та гостям свята пожежно-прикладний спорт Закарпаття.

Пожежно-прикладний спорт ще порівняно молодий із іншими видами спорту, адже його історія бере свій початок з 1937 року, коли відбулися перші змагання пожежної охорони. На Закарпатті даний вид почав активно розвиватись у 1963 році, коли було збудовано учбову вежу та стометрову смугу з перешкодами на дві бігові доріжки. У цьому ж році було створено обласну Федерацію пожежно-прикладного спорту. У подальші роки на базі пожежних частин почали будуватись тренувальні бази для підготовки спортсменів із цього напрямку.

в рамках даного свята, рятувальники популяризували пожежно-прикладний спорту та професію пожежного-рятувальника зокрема. Усім зацікавленим працівники ДСНС розповідали про свою роботу та здобутки. Окрім цього рятувальники запрошували дітей та підлітків до занять у кружках та секціях з даного виду спорту.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині місцеві ...
Наступна новина: На Вінниччині призначено ...

КОМЕНТАРІ