На Буковині міліціонери з'ясовують обставини смерті малолітньої дівчинки

На Буковині міліціонери з'ясовують обставини смерті малолітньої дівчинки

12.09.15 11:49 0 523
За фактом смерті дитини правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

До Сторожинецької районної лікарні госпіталізували дівчинку віком 1 рік 3 місяці. Нажаль дитину врятувати не вдалося, вона померла у присутності лікарів. За попередніми висновками експертів смерть дівчинки настала внаслідок сепсису, синдрому тривалого стискання нижньої третини тулуба та нижніх кінцівок з некрозом м'яких тканин.

Як повідомив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області Микола Басараб, до лікарні хвору дитину привезли самі батьки. Родина проживала у селі Верхні Петрівці Сторожинецького району. Батько, віком 23 роки, матері - 22. На вихованні у сім'ї є ще двоє дітей. Сім'я не перебувала на обліках у службі в справах дітей і районному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. З метою з'ясування всіх обставин, що могли призвести до смерті дитини, призначено низку судово-медичних експертиз та ряд інших слідчо-оперативних заходів.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині вдосконалення ...

КОМЕНТАРІ