Про результати всеукраїнських змагань ЮІР

Про результати всеукраїнських змагань ЮІР

12.09.15 13:44 0 518
10 вересня у «Молодій гвардії» пройшов заключний етап змагань загонів ЮІР. За підсумками гри команда Івано-Франківської області набрала 117,7 балів із 138 максимальних і посіла 11 місце.

Найпершим випробуванням для конкурсантів була «Велоестафета». Учасники гри, згідно визначеної схеми, проїхали «Змійку», «Зсувні дошки», «Вісімку», «Вузький коридор», виконали «Прицільне гальмування». Максимальний бал оцінювання – 20. Наш результат – 18 балів.

У конкурсі «Юний регулювальник», один із членів загону ЮІР демонструє жести регулювальника. До відтворення реальних дорожніх ситуацій залучаються інші учасники команди. У цьому конкурсі юні івано-франківці здобули також 18 балів із 20 максимальних.

Наступним конкурсом був пропагандистський виступ «Агітбригад». Виступ проводився у жанрі художньої самодіяльності: інсценування пісні, літературний монтаж, використовувалися допоміжні елементи для розкриття теми дорожнього руху: знаки, художні оформлення, театралізовані дійства уроку з вивчення Правил. Прикарпатці сподобалися своїми колоритними гуцульськими «Коломийками» з тематики безпеки руху. Про нетрадиційний задум та ідею діти розповіли журналістам для ефіру обласного телебачення Одещини та Укррадіо, які записали ексклюзивний виступ, оцінений на 18 із 20 балів.

У конкурсі «Медична допомога», діти продемонстрували навички з надання першої долікарської допомоги потерпілим унаслідок дорожньо-транспортних пригод та показали майже відмінні теоретичні та практичні знання на 19,7 балів із 20 можливих.

Найважчим видався конкурс: «Теоретичне знання Правил дорожнього руху», де 6 учасників змагань відповідали на 8 запитань. Як підсумок – 34 завдання виконано успішно із 48.

Найкращим командним результатом є малюнок плаката у конкурсі «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху». Виконала роботу учениця 10 класу Станіслава Щерба. Завдання полягало у тому, щоб упродовж трьох днів у вільний від змагань час, діти виконали творчу роботу: намалювали плакат з тематики безпеки дорожнього руху у довільній формі та стисло і аргументовано провели його захист. Професійне журі оцінювало роботу за повноту розкриття теми, авторську позицію, оригінальність оформлення. Команда заслужила схвальні відгуки та максимальну оцінку – 10 балів у цьому конкурсі. За що були відзначені та нагороджені, як найкращі у конкурсі.

За участь у грі та здобутий гарний результат 11 місце - діти отримали грамоти, призи, сувенірну тематичну продукцію та безліч позитивних вражень та емоцій.

Керівництво Державтоінспекції висловлює щиру вдячність керівнику команди Сворак Лідії Вікторівні за добру підготовку загону та успішний виступ.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Івано-Франкіській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У мікрорайоні Кутківці ...

КОМЕНТАРІ