Закарпаття: на Рахівщині п'яний житель Івано-Франківської області порізав двох місцевих

Закарпаття: на Рахівщині п'яний житель Івано-Франківської області порізав двох місцевих

12.09.15 15:33 0 502
У Рахівському районі виникла п′яна сварка між гостем з сусідньої Івано-Франківської області й двома місцевими мешканцями. В результаті поножовщини двоє опинилися на лікарняному ліжку, а їх кривдник – у міліції.

Про інцидент правоохоронців повідомив черговий лікар Рахівської районної лікарні. Медики розповіли, що близько опівночі каретою швидкої допомоги доставили двох мешканців села Чорна Тиса з колото-різаними ранами.

Працівники міліції встановили, що дані особи отримали поранення, перебуваючи в сільському барі. Після розпиття спиртних напоїв між ними та мешканцем Івано-Франківської області, який перебував у тому ж закладі, виникла сварка. Тоді підозрюваний вийняв з кишені ніж, наніс ним потерпілим кілька ударів та втік.

Правоохоронці зловмисника затримали, тепер вирішується питання про обрання відносно нього мири запобіжного заходу. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). На зловмисника чекає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині судили ...
Наступна новина: Житомирщина за добу: 1 ...

КОМЕНТАРІ