На Ужгородщині горів автомобіль "Фольксваген Пассат"

На Ужгородщині горів автомобіль "Фольксваген Пассат"

12.09.15 17:11 0 570
Удосвіта в с.Оноківці Ужгородського району загорівся автомобіль марки «Фольксваген Пассат», яким користується один із місцевих журналістів, редактор Інтернет-сайту. За фактом навмисного підпалу міліція розпочала кримінальне провадження.

близько 6-ї години ранку до чергової частини Ужгородського РВ УМВС надійшло повідомлення від мешканки с.Оноківці, що на Ужгородщині. Жінка повідомила про те, що на подвір'ї горить її автомобіль марки «Фольксваген Пассат».

На місце події виїхало керівництво УМВС області, райвідділу міліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що автомобіль належить жінці-заявниці, яка очолює ужгородське відділення одного з комерційних банків. Іномаркою також користується її чоловік–журналіст, редактор одного з Інтернет-видань.

Внаслідок пожежі пошкоджено передню частину транспортного засобу.

Слідчим відділенням Ужгородського райвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Призначено ряд пожежо-технічних експертиз, після яких буде встановлена причина загорання автівки.

Інформація Ужгородського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ