На Буковині тривають заходи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму (+фото)

На Буковині тривають заходи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму (+фото)

13.09.15 08:59 0 633
У рамках місячника під такою назвою працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області відвідують дошкільні установи, навчальні заклади, відгукуються на запрошення установ організацій,трудових колективів.

На таких профілактичних заходах мова йде про дотримання правил дорожнього руху, профілактику дорожньо-транспортних пригод, відповідальність водія за кермом, обережність пішохода.

Головною є теза про те, що кожна дорожньо-транспортна пригода має свої причини,а її учасники спроможні уникнути небезпечного для життя ризику,якщо дотримуватимуться елементарних норм і правил поведінки на дорозі,вулиці, за кермом транспортного засобу.

За 8 місяців 2015 року працівники ДАІ зафіксували 154 ДТП, у яких постраждали люди. При цьому 28 осіб загинуло, 171 травмовано.

Під час нагляду за дорожнім рухом автоінспекторами виявлено 11209 порушень правил дорожнього руху,серед яких 2030 перевищень дозволеної швидкості руху, 1187 випадків перебування водіїв за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Звісно,що кожне таке, чи інше порушення ПДР підвищує ймовірність скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Особливо гірко,коли жертвами нехтування правил безпечного руху стають діти.

З початку року в області сталось 30 ДТП з участю дітей. Троє діток загинуло, 24 травмовано. Ото ж, гасло «Увага! Діти на дорозі!» не втрачає актуальності, як і профілактична робота із запобігання причин, що призводять до трагедій на дорогах.

На фото: Зустрічі у Чернівецькому прикордонному загоні та на підприємстві «Чернівцігаз».





Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі та Лугинах ...
Наступна новина: На Рівненщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ