Закарпаття: на Рахівщині при отриманні 230 тис грн неправомірної вигоди затримано сільського голову          

Закарпаття: на Рахівщині при отриманні 230 тис грн неправомірної вигоди затримано сільського голову       

13.09.15 10:14 0 637
Працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки (УПЗСЕ) спільно з прокуратурою Закарпатської області під час отримання 230 тис грн неправомірної вигоди затримано одного з сільських голів Рахівського району.

Встановлено, що посадовець отримав вказану суму за видачу довідки про перебування в користуванні земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту.

Наразі посадовця затримано в порядку ст. 208 КК України та триває проведення першочергових слідчих дій, спрямованих на документування вказаної протиправної діяльності.

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, перебуває на контролі в прокуратури Закарпатської області.

Довідково:

санкція ч. 3 ст. 368 КК України, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ