В Луцьку “Дякуємо,що бережете пам'ять про наших хлопців”,- міський голова Микола Романюк під час перебування у Волновасі

В Луцьку “Дякуємо,що бережете пам'ять про наших хлопців”,- міський голова Микола Романюк під час перебування у Волновасі

13.09.15 08:27 0 578
Делегація з Луцька на чолі з міським головою Миколою Романюком відвідала місце загибелі у травні 2014 року військовослужбовців 51-ї ОМБР біля села Благодатне Волноваського району, де встановлено Пам'ятний хрест та меморіальну дошку.

Тут відбулася панахида за участю народного депутата України Дмитра Лубінця, керівників Волноваського району та міста Волноваха, військового комісара, військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України, прикордонників, які дислокуються на території Волноваського району, та місцевих жителів.

У складі нашої делегації були й мама Віталія Махновця — Марія та дружина Дмитра Йовзика — Оксана, які разом з усіма помолилися за упокій своїх рідних на місці, де вони полягли, захищаючи державу. Народний депутат України Дмитро Лубінець вручив рідним загиблих відзнаки “За визволення Волновахи” (посмертно).

Мама Віталія Махновця привезла з Луцька грудочку землі, щоб частинка Волині назавжди залишилась на місці, де загинув її син.

Луцький міський голова Микола Романюк подякував волновашцям, що бережуть пам'ять про наших хлопців, Героїв, які загинули, захищаючи територіальну цілісність нашої держави. Побажав усім миру та сонячного неба, щоб більше не було смертей, щоб матері та дружини не хоронили своїх дітей і чоловіків. “Переконаний, що разом нам вдасться здолати усі негаразди, бо в єдності — наша сила. Україна — єдина країна!”, - зазначив Микола Романюк.

Опісля делегація з Луцька відвідала штаб СБУ у Волновасі, де на День незалежності України було встановлено меморіальну дошку волинянину, капітану СБУ Віктору Мандзику, який героїчно загинув неподалік цього населеного пункту. Квіти пам'яті поклали до меморіальної дошки нашому Героєві від вдячних земляків і волновашців.

Нагадаємо, що делегація на чолі з Луцьким міським головою Миколою Романюком зараз перебуває на сході України, щоб відвідати лучан і волинян, які захищають територіальну цілісність нашої держави, безпосередньо на передових позиціях і вручити їм благодійну допомогу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті сталася ...
Наступна новина: Міліціонери затримали ...

КОМЕНТАРІ