Степан Барна нагородив кращих працівників ПАТ «Тернопільгаз»

Степан Барна нагородив кращих працівників ПАТ «Тернопільгаз»

13.09.15 09:54 0 636
Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна привітав із прийдешнім професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України – колектив ПАТ «Тернопільгаз».

Очільник області подякував працівникам підприємства за сумлінне виконання професійних обов'язків, а також чітку громадянську позицію.

«На базі підприємства „Тернопільгаз” працює сервісний центр по повірці та ремонту побутових лічильників. Створено сервісну службу по обслуговуванню та ремонту імпортного газового обладнання. Ваш колектив – це 2 тисячі кваліфікованих працівників. І ваша робота – це боротьба на економічному фронті, яку ви вдало ведете, - зазначив Степан Барна. - Поруч із цим ви займаєте чітку позицію щодо захисту суверенітету нашої держави. Із 15 мобілізованих працівників підприємства „Тернопільгаз” 9 чоловік приймають участь в АТО, а 6 чоловік - повернулись додому на ротацію і продовжують працювати. Окрім того, на фронті використовують техніку підприємства. Ми спільними зусиллями відновили нашу 44-ту артилерійську бригаду. Я висловлюю слова вдячності за вашу небайдужість».

У планах щодо співпраці влади та керівництва підприємства – завершити доведення газопроводу до населених пунктів області – Кривче та Сапогів.

«Газифікація нашої області розпочалася в 1948 році після будівництва газопроводу "Дашава-Київ". рівень газифікації населених пунктів по Тернопільській області один з найкращих в Україні і становить 87%, - продовжив Степан Барна. - Ми будемо розвивати цю галузь і надалі. Мені приємно бачити ініціативу з боку керівництва підприємства «Тернопільгаз» щодо реалізації спільних проектів».

Кращих працівників нагородили грамотами та відзнаками.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Цанько: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ