В Закарпатській області у м. Берегово водій автомобіля "Форд" смертельно травмував 56 - річного велосипедиста

В Закарпатській області у м. Берегово водій автомобіля "Форд" смертельно травмував 56 - річного велосипедиста

13.09.15 11:07 0 679
У Берегівський райвідділ міліції зателефонував лікар швидкої медичної допомоги та повідомив про ДТП, в результаті якої загинула людина.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Було встановлено, що 34- річний водій автомобіля «Форд», перевищивши допустиму швидкість руху, скоїв наїзд на літнього чоловіка, який їхав на велосипеді. Унаслідок ДТП потерпілий від отриманих травм помер.

Особу загиблого правоохоронці встановили, ним виявився 56-літній місцевий житель.

В салоні автівки була й дружина водія, яка хотіла провину за аварію взяти на себе. Жінка повідомила міліціонерам, що це вона керувала машиною. Думала, що її як матір малолітніх дітей суворо не покарають…

Однак правоохоронці мають докази того, що керував автомобілем на момент наїзду саме чоловік.

Водія «Форда» освідчено на стан алкогольного сп′яніння, він був тверезий.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Водію-вбивці загрожує до 10 років позбавлення волі.

- У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість ДТП з постраждалими зменшилася на 10,5%, проте, на жаль, число аварій, в яких загинули люди, зросло з 4 до 7 осіб, - каже начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Василь Рябінчак. - Серед головних причин автопригод є перевищення водіями швидкості руху та недотримання правил дорожнього руху пішоходами й велосипедистами. Тож звертаюся до учасниківдорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними надорозі, чітко дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.

За інформацією Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівне: на "Авангарді" ...

КОМЕНТАРІ