В Закарпатській області у Берегові правоохоронці затримали львівського крадія номерів з машин

В Закарпатській області у Берегові правоохоронці затримали львівського крадія номерів з машин

13.09.15 10:47 0 577
За одну ніч в м.Берегово зняли угорські номерні знаки з трьох автомобілів. Як з′ясувалося, крав їх раніше судимий житель Львівщини. Злодій вимагав від власників по 1500 гривень за номери. Правоохоронці його затримали.

Упродовж одного дня до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшли одразу три заяви від жителів м.Берегово про крадіжки номерних знаків Угорщини з їх автомобілів.

Вже за добу співробітники карного розшуку спільно зі слідчими Берегівського райвідділу міліції затримали серійного крадія.

Злодієм виявився неодноразово судимий 23-річний мешканець м.Стрий Львівської області. До Берегова гість з Львівщини приїхав зі своєю коханою, аби відпочити. І вже тут йому спало на думку, як можна покращити своє матеріальне становище за рахунок власників автомобілів з іноземними номерними знаками. Молодик уночі пройшовся вулицями Берегова у пошуках машин із закордонними номерами. Натрапив на три з угорськими номерними знаками, їх і зняв. Для автовласників львів'янин залишав записки «поверну за винагороду» та номер мобільного телефону, по якому можна було домовитися про «викуп» викрадених номерів за 1500 гривень.

Скоріш за все, молодий чоловік продовжував би й надалі красти, однак міліціонери вийшли на його слід.

Крадієві номерних знаків повідомлено про підозру у вчиненні кількох злочинів, передбачених ч.2 ст.185 (Крадіжка) та ч.2 ст.189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ