Закарпаття: заступник начальника УМВС області полковник Лебович спілкувався із жителями Перечинського та Великоберезнянського районів

Закарпаття: заступник начальника УМВС області полковник Лебович спілкувався із жителями Перечинського та Великоберезнянського районів

13.09.15 12:21 0 617
Виїзний прийом громадян провів у Перечинському райвідділі міліції заступник начальника УМВС області - начальник міліції громадської безпеки полковник Ярослав Лебович.

На прийом до заступника начальника УМВС завітало троє громадян. Кожен з відвідувачів розповів про свою проблему та отримав професійну пораду від керівника.

Зокрема, начальник кооперації району Василь Дзямулич висловив подяку правоохоронцям, які спрацювали оперативно та професійно і затримали грабіжника, який розбив вікна на магазині в с.Сімер. Ним виявився громадянин Словацької Республіки.

З подякою в адресу працівників райвідділу звернувся і директор Перечинської школи-інтернату Василь Коба. Керівник навчального закладу висловив вдячність міліції щодо достатнього забезпечення та дотримання прав і свобод дітей в Перечинській школі-інтернаті для дітей–сиріт та дітей, які позбавленні батьківського піклування, надання матеріальної допомоги, профілактики правопорушень серед неповнолітніх, охорони громадського порядку на території закладу. Він також запропонував допомогу від учнів школи у виготовленні маскувальної сітки для бійців, які беруть участь в антитерористичної операції на сході України.

Також полковник Ярослав Лебович провів робочу зустріч із головами громадських формувань Перечинського та Великоберезнянського районів.

Інформація Перечинського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ