В Житомирській області у Новограді-Волинському правоохоронці затримали крадія спиртного

В Житомирській області у Новограді-Волинському правоохоронці затримали крадія спиртного

13.09.15 10:37 0 610
Дільничні інспектори міліції затримали місцевого жителя, який поцупив 6 пляшок горілки під час відвантаження товару до крамниці. Чоловіка розшукали в одному з місцевих дворів, де він саме «дегустував» здобич.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції із заявою про викрадення 6 пляшок спиртного звернулась 39-річна керуюча місцевого супермаркету. Жінка розповіла, що під час відвантаження товару із автомобіля постачальників невідомий чоловік викрав пляшки з горілкою та втік. Сума збитку склала близько 400 гривень.

На місці події правоохоронці з'ясували, що зовнішня камера відеоспостереження зафільмувала момент вчинення крадіжки. Зловмисника впізнав дільничний інспектор міліції. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який неодноразово вчиняв адміністративні правопорушення.

Правоохоронці затримали підозрюваного неподалік. Той влаштував «дегустацію» спиртних напоїв на лавці у дворі багатоповерхівки. Чоловік у всьому зізнався та розповів, що чотири пляшки горілки він віддав у рахунок власного боргу. Решту - планував розпити із друзями.

- Відтак звягельчанина притягнено до адміністративної відповідальності за розпиття спиртних напоїв у громадському місці, - розповів очільник Новоград-Волинської міліції Сергій Рябошапка. – А от за крадіжку передбачено більш суворе покарання: відповідно до ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України чоловікові загрожує штраф громадські роботи, виправні роботи, піврічний арешт або позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням

Новоград-Волинського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ