В Житомирській області у Народичах правоохоронці затримали чоловіка,який обікрав кафе

В Житомирській області у Народичах правоохоронці затримали чоловіка,який обікрав кафе

13.09.15 14:23 0 607
11 вересня до Народицького райвідділу міліції звернувся 44-річний власник місцевого закладу харчування із заявою про крадіжку. Вранці він виявив, що звідти було викрадено напої та продукти харчування.

На місці події правоохоронці з'ясували, що зловмисник потрапив усередину, пошкодивши вхідні двері. Він викрав з приміщення алкогольні та солодкі напої, а також продукти.

Працівники слідчо-оперативної групи опитали можливих свідків та очевидців, вилучили низку речових доказів. Опрацювавши наявну інформацію, оперативники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив раніше судимий 41-річний місцевий житель. За місцем проживання чоловіка вилучили частину викраденого.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, офісах, торгівельних закладах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ