У Рівненській області бійці ДСНС під час ліквідації пожежі врятували 42-річного чоловіка

У Рівненській області бійці ДСНС під час ліквідації пожежі врятували 42-річного чоловіка

14.09.15 08:03 0 558
13 вересня о 00:50 в Службу порятунку за номером «101» почали поступати повідомлення, що в місті Рівне по вулиці Князя Романа, 4 з квартири йде дим.

За вказаною адресою по сигналу «Тривога» виїхали дві пожежні автоцистерни, одна автодрабина та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

За декілька хвилин прибувши на місце події, було встановлено, що пожежа виникла у квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Сходові марші п’ятиповерхівки були повністю задимлені. Одне відділення вогнеборців в апаратах захисту органів дихання швидко проникли у палаюче помешкання. Відразу біля дверей було виявлено непритомного чоловіка. Рятувальники винесли його на свіже повітря та до приїзду медиків застосовуючи реанімаційні заходи привели чоловіка до свідомості.

Тим часом, друге відділення бійців Держслужби з НС за допомогою водяних стволів швидко ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження вогню за межі осередку загоряння. О 01:15 пожежу було локалізовано, а о 02:00 повністю ліквідовано.

Зважаючи на сильне задимлення на верхніх поверхах, рятувальники здійснили по квартирний обхід та евакуювали на вулицю 14 громадян, з яких двоє малолітніх дітей. Через півгодини, після провітрювання сходових клітин, мешканці повернулись до своїх квартир.

У трьохкімнатній квартирі вогнем було пошкоджено балконну раму, міжкімнатні двері, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю, знищені шафа та ліжко в одній із кімнат.

Господар квартири, 1973 року народження, отримав термічні опіки полум’ям нижніх кінцівок ІІ ступеня, опіки верхніх дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння. У важкому стані госпіталізований у відділення детоксикації Рівненської обласної лікарні.

Причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюється.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі змагалися ...

КОМЕНТАРІ