В Закарпатській області іршавчанка йшла зичити гроші,а вкрала мобільний телефон

В Закарпатській області іршавчанка йшла зичити гроші,а вкрала мобільний телефон

15.09.15 09:03 0 594
Іршавський районний суд виніс вирок 35-річній жінці з м.Іршави, яка була затримана правоохоронцями за крадіжку мобільного телефону вартістю 1322 гривні.

Мешканка м.Іршава цілий день поралась по господарству. Через деякий час жінка згадала, що їй потрібно подзвонити. Зайшла до будинку, але у коридорі свого мобільного телефону не знайшла. Зрозумівши, що мобільний хтось викрав, зателефонувала до Іршавського райвідділу міліції.

У подальшому правоохоронці встановили, що напередодні до будинку заходила жінка. Щоб перевірити дану інформацію, правоохоронці завітали до підозрюваної додому. У ході розмови жінка розповіла, що дійсно заходила до своїх знайомих позичити гроші. Однак у будинку нікого не було, і вона поцупила з полиці у коридорі мобільний телефон марки «SAMSUNG».

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Після завершення розслідування справу передали в суд.

Іршавський районний суд, розглянувши матеріали кримінального провадження, визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 850 гривень. Крадійці довелось мобільний телефон повернути господарці, у якої хотіла позичити гроші.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина обмінялася ...
Наступна новина: Тернопілля: над музеєм ...

КОМЕНТАРІ