У Житомирі міліціонери викрили злодія,який викрав близько півсотні велосипедів

У Житомирі міліціонери викрили злодія,який викрав близько півсотні велосипедів

15.09.15 08:02 0 647
Ймовірну причетність 32-річного житомирянина до низки крадіжок двохколісників в обласному центрі встановили дільничні інспектори міліції під час профілактичних заходів. У подальшому у рамках розпочатого кримінального провадження у домівці молодика було проведено санкціонований обшук та вилучено докази його злочинної діяльності.

За зібраною міліціонерами інформацією встановлено, що чоловік діяв упродовж півроку – з настанням теплої пори. За його словами, він прогулювався вулицями міста та звертав увагу на залишені без нагляду велосипеди. Замки, якими, зазвичай, були пристебнуті транспортні засоби, нейтралізував спеціальними кусачками, які завжди носив із собою. Потім сідав на двоколісник та їхав геть.

Під час досудового розслідування з'ясовано, що молодик збирав викрадені велосипеди у себе вдома, де у підсобному приміщенні розукомплектовував на запчастини. Згодом продавав їх на місцевих ринках, а те, що не вдалося реалізувати, розрізав на дрібніші частини та здавав в пункти прийому металобрухту.

У ході санкціонованого обшуку у гаражі його домогосподарства було вилучено значну кількість деталей велосипедів та кілька викрадених, але ще не розібраних двоколісників.

- У скоєному чоловік зізнався, нині нам вдалося відтворити обставини понад 45 крадіжок, вчинених ним, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока. – Молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення.

Досудове розслідування триває за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодикові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Також працівники міліції встановлюють власників вилучених викрадених речей.

Житомирський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: В управлінні ...

КОМЕНТАРІ