Дитячі малюнки з Луцька зігріли душі солдатів,що воюють під Волновахою

Дитячі малюнки з Луцька зігріли душі солдатів,що воюють під Волновахою

15.09.15 08:39 0 742
Впродовж літа Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводив акцію «Подарунок солдату». Учасниками були діти, батьки яких перебувають в зоні АТО.

Дітки за допомогою арт-терапії отримували психологічну допомогу і разом з тим готували особливі подарунки для воїнів АТО. Військові футболки розмальовували акриловими фарбами по тканині у різнобарвні кольорові шедеври. Кожен малюнок був неповторний і особливий. Об'єднувало лише одне – тепло дитячих сердець та стан душі кожного. «Повертайтеся живими», «Ви - наші герої», «Мільйон сердець - одна Україна», «Мир», «Ми любимо Вас», «Україна єдина» - такі написи супроводжували кожен сонячний малюнок дитини.

Усі дитячі подарунки воїнам АТО, які дислокуються поблизу Волновахи, вручили члени делегації з Луцька. Квіти маки і волошки, веселки і мультяшні герої, тризуб і прапор України – це те, що зігріло душу кожного солдата.

На передовій, у самому центрі АТО, кожен солдат отримав від дітей м. Луцька «Браслет життя» - це мотузка, зроблена у вигляді наручного браслета, має унікальну можливість при потребі перетворюватись у триметровий канат, який можна використати у естримальних умовах. У браслети дітки поклали лист підтримки.

Кажуть, чоловіки не плачуть, але коли отримували подарунки від дітей, в очах кожного були маленькі краплини скупої чоловічої сльози. Від радості, від уваги та переживань за дітей, за майбутнє, заради якого виборюється шня незалежність України.

Старший солдат Олексій сказав: «У мене є діти, двоє, і я отримав подарунок як від своєї дитини. Шкода, що наші діти знають слово «війна». Нам треба перемога і своя незалежність. Хоч маленькими кроками, але ми до неї наближаємось. Слава Україні».

Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» передав для наших захисників продуктові набори, військові футболки, індивідуальні медичні засоби: бинти, марлеві стерильні серветки, кровозупинні бандажі.

Поблизу розташування військової частини делегація з Луцька на чолі з міським головою Миколою Романюком, відвідала селищну раду с. Ольгінка. Сільському голові Тетяні Каїці передали іграшки для дитячого садочка.

Відвідали й міську дитячу лікарню та травматологічне відділення. Медичний персонал отримав подарунки з рук міського голови Миколи Романюка – спортивні костюми та медичні засоби, які надав ВОБФ «Дитяча місія. Україна».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У зв’язку з ...
Наступна новина: «Про актуальні питання в ...

КОМЕНТАРІ