Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 4 пожежі у житловому секторі.

Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 4 пожежі у житловому секторі.

15.09.15 09:12 0 577
Протягом 12-13 вересня рятувальники підрозділів служби "101" Волинської області ліквідували 4 пожежі, що виникли в житловому секторі.

Так, 12 вересня співробітники ДПРЧ-3 м. Рожища ліквідували пожежу дерев’яної господарської будівлі у селі Вишеньки Рожищенського району, що трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Наступного дня з цієї ж причини загорілася дерев’яна господарська споруда у селі Яревище Старовижівського району. Горіння ліквідували рятувальники ДПРЧ-16 з райцентру та працівники місцевої пожежної команди с. Кримне.

13 вересня ще одна пожежа зафіксована у селищі Мар’янівка Горохівського району. Горіння господарської споруди у садибі місцевої пенсіонерки оперативно приборкали рятувальники ДПРЧ-9 м. Горохів та МПК Мар’янівка. До пожежі призвело несправне пічне опалення.

Цього ж дня зафіксована пожежа у селі Мишів Іваничівського району, що трапилася через необережне поводження з вогнем.

Триває гасіння пожеж на торфовищах на території Камінь-Каширського, Любешівського та Шацького. На гасінні задіяні 23 рятувальники, 22 особи місцевого населення та троє працівників водгоспу, 5 одиниць основної пожежної техніки, 4 мотопомпи, 2 одиниці інженерної техніки.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті, на території присадибних господарств, а також на відкритих територіях, а, насамперед, не спалювати суху рослинність.

До початку опалювального сезону слід перевірити та відремонтувати печі опалення, а також звернути увагу на справність електромережі. У випадку необхідності залучити для їх ремонту фахівців.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: над музеєм ...
Наступна новина: У Вінниці суперечка між ...

КОМЕНТАРІ