В Житомирській області спартакіада у Черняхові

В Житомирській області спартакіада у Черняхові

15.09.15 11:33 0 584
Щороку юні спортсмени в осінню пору беруть участь в урочистій церемонії відкриття спартакіади школярів, щоб засвідчити свою повагу до кращих спортивних традицій району, що тривають вже не одне десятиліття.

12 вересня у день, коли в Україні відзначається День фізичної культури і спорту, в Черняхівському районі було відкрито ХVІ спартакіаду школярів, яка зібрала на подвір'ї Черняхівської гімназії більше 1100 осіб. Юні спортсмени приїхали із 23 загальноосвітніх та 20 дошкільних навчальних закладів разом зі своїми вчителями, вихователями та керівниками. Присутнім на заході був також начальник управління освіти Вадим Калінін.

Саме у цей день були підведені підсумки ХV районної спартакіади. Перші та призові місця посіли команди Селянщинського спортивного ліцею, Черняхівської гімназії, Троковицького природничого ліцею – серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, Салівської ЗОШ, Дівочківської ЗОШ та Селецької ЗОШ І – ІІ ступенів, які були нагороджені кубками та Почесними Грамотами.

Після привітальних слів гостей та цінних подарунків, нагороджені та відзначені грошовими преміями кращі вчителі фізичного виховання.

Окрасою свята стали найменші спортсмени – вихованці дошкільних навчальних закладів, вони були святково одягнені, з транспарантами, квітами в руках. Хвилини радості подарували і вихованці будинку дитячої та юнацької творчості, виконавши художньо – мистецькі номери.

У цей же день відбулися змагання з волейболу, футболу та проведені «Веселі старти» для вихованців дошкільних навчальних закладів та учнів початкової школи.

Вже в перший день перемогу здобули серед ДНЗ:дошкільні заклади смт.Черняхова №5 та №4та Головинський ДНЗ, серед учнів початкових класів: команди Черняхівської гімназії, Селянщинського спортивного ліцею, Видиборського ліцею інформаційних технологій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Ланівцях ...
Наступна новина: На Волині внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ