В Житомирській області у Бердичеві міліція розслідує травмування дитини

В Житомирській області у Бердичеві міліція розслідує травмування дитини

15.09.15 10:41 0 503
До Бердичівського МВ УМВС звернулась місцева жителька із заявою про нанесення її 12-річному синові тілесних ушкоджень сусідом. Слідчим відділом міськвідділу розпочато кримінальне провадження. Триває встановлення всіх обставин.

Заявниця повідомила правоохоронцям, що 8 вересня близько 18.00 на вулиці 53-річний сусід побив її сина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. У ході першочергових заходів було встановлено, що двоє хлопчаків гралися поряд з власними домівками. Коли вони залізли до напіврозібраного автомобіля, що стояв неподалік на вулиці, до них підбіг чоловік і почав сваритись. Діти кинулись втікати.

За словами очевидців, у ході конфлікту син заявниці отримав кілька ударів палицею по голові. У результаті згодом лікарі констатували у дитини лінійний перелом однієї з кісток черепа. Нині триває проведення низки експертиз, у тому числі й судово-медичної.

Як повідомив Роман Зайцев, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Дорослий учасник конфлікт свою причетність до травмування дитини заперечує. Триває з'ясування всіх обставин.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вопросы относительно ...
Наступна новина: Луцьк: володар Суперкубка ...

КОМЕНТАРІ