За вихідні правоохоронці вилучили наркотики у трьох жителів Житомирщини

За вихідні правоохоронці вилучили наркотики у трьох жителів Житомирщини

15.09.15 08:09 0 636
12 вересня на центральній вулиці обласного центру працівники патрульної служби виявили у 28-річного місцевого жителя паперовий згорток з подрібненою рослинною масою.

У Бердичівському районі 13 вересня працівники виправної колонії затримали поблизу попереджувальної дільниці 22-річного жителя райцентру, у якого виявили 2 паперових згортки з наркотичною сировиною.

13 вересня у м. Житомирі нацгвардійці затримали на вул. Київській 18-річного місцевого жителя, який зберігав при собі 2 паперових згортки з рослинною масою.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи. Вилучені речовини направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, після висновків фахівців якого буде дано остаточну кваліфікацію подіям.

Статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до 3 років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: рятувальники надали ...

КОМЕНТАРІ